– Vi går med i effect+ för att vi vet att det är ett bra fungerande affärsnätverk där man träffar många intressanta människor och knyter många värdefulla kontakter. Förutom det så får man vara med på en massa roliga träffar och den spännande kryssningen, säger Anders Wikholm.

Med cirka 356 fastigheter, en uthyrningsbar yta om cirka 1 400 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till cirka 12 mdkr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

I Gävle har Diös 42 fastigheter och en total ythyrningsbar yta på 218 000 kvm.

Vill du veta mer om Diös Fastigheter AB eller behöver nya lokaler till ditt företag så kan du kontakta Anders Wikholm som arbetar som uthyrare i Gävleområdet. Tel 010-470 9704, anders.wikholm@dios.se, http://www.dios.se

(på bilden fr vänster) Linn Westelius, Anki Forsberg, Anders Hedström, Jennie Nyblom och Anders Wikholm)

Om affärsnätverket effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se