- Daniel är en spelare som gör att vi får en bättre bredd i laget, säger Stefan Bengtzén. Våra nya tränare känner väl till honom och hans kunskaper. Daniel kommer att göra en bra insats i vårt nya spel eftersom det är ett spel som han redan kan.

Daniel Mannberg (175/77) är född 1992 i Boden. Som junior spelade han i Bodens HF innan han kom till Luleå säsongen 2007/2008 för spel i deras J18-lag. Efter det blev det spel i Luleå J20 och där han tidigt fick testa på A-lagsspel i några matcher. Säsongen 2013/2014 var hans första hela säsong i A-laget. Den här säsongen har han spelat 22 matcher med A-laget och 13 matcher med Asplöven i Allsvenskan dit han varit utlånad.

Daniel Mannberg har tidigare haft både Thomas ”Bulan” Berglund och Petter Nilsson som tränare både som junior och i A-laget.
- Daniel är en skridskostark spelare som är bra på att läsa spelet, säger Thomas ”Bulan” Berglund. Han är flexibel och användbar lite varstans. Han är en breddspelare som kommer att hjälpa oss mycket eftersom han tycker om att spela på vårt sätt. Vi känner honom väl, och vi vet vad vi får i Daniel.

För ytterligare information, kontakta Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF, på tel. 0736-33 33 47.