-Jag valde att låta Bsmart Legal Juristbyrå bli medlem i effect plus+ då träffarna inte bara är affärsmässiga utan också personliga och mycket trevliga. Jag är intresserad av företagande och nätverkande och ser att effect plus+ erbjuder helt rätt forum för min juristbyrå säger Nina Barzey, VD, Bsmart Legal Juristbyrå.

Med lång erfarenhet av att hjälpa företag i affärsjuridiska sammanhang ser jag att många företag skulle behöva hjälp med att upprätta ordentliga avtal på svenska eller engelska där man skyddar upp sina rättigheter.
Allt för ofta ser jag hur små- och medelstora företag av misstag blir av med rättigheter när man börjar samarbeta med andra utan att ha avtalen på plats. För företag som vill lansera sina produkter utomlands så bör man ha sett över sin varumärkesstrategi och ha upprättat avtal långt innan lanseringen. Det kan vi hjälpa till med.
Ett exempel är på företaget som investerade 10 miljoner kronor i en mjukvara som man trodde att man skulle få äganderätten till. Sedan visade det sig att man inte alls ägde produkten utan endast hade en nyttjanderätt. Det blev dyrt för företaget att inte ha avtalet på plats innan samarbete startade.

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se