– Att gå med i effect plus+ känns som en självklarhet för att lära känna det lokala näringslivet ännu bättre, säger Johanna Färdigh som är strategisk projektledare och kontorsansvarig för Brandsons kontor i Gävle.

Sedan 2009 har vi på Brandson jobbat med digital marknadsföring. Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på sina digital marknadsföringsmöjligheter genom att:
1. Producera tydliga, moderna och responsiva webbplatser
2. Driva relevant trafik och potentiella kunder till webbplatsen genom positionering i sökmotorer för strategiskt viktiga sökbegrepp
3. Jobba med löpande utveckling och smarta verktyg för att få fler av webbplatsens alla besökare att ta kontakt och bli en kund.

Vi vet att professionell rådgivning och projektledning kräver närhet till våra kunder varför vi våren 2015 etablerade vårt kontor i Teknikparken i Gävle. Detta innebär att vi dels kan erbjuda en högre grad av personlig service till våra redan många befintliga kunder, samt hantera den ökade efterfrågan vi ser i regionen. Företagen i Gävle är intresserade av det digitala, och vår mission blir att sprida vår kunskap och skapa tillväxt i kundernas företag.

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se