– Vi räknar med att det blir fler utställare i år eftersom flera från förra Bomässan passade på att boka redan för ett år sedan, berättar Gustav Granberg.
Snickartips med Matte & Willy, Handy Girl med mera är populära inslag sedan tidigare men i år blir det också Grönt Boende!
– I år fokuserar vi på ett Grönt Boende på mässan med flera intressanta föreläsningar, aktiviteter och tips om hur man kan hålla nere sin energikonsumtion, säger Gustav Granberg.
Bomässan är en viktig mötesplats för branschen och för de som renoverar och bygger nytt med allt för hem och trädgård samlat under samma tak. På tre dagar kommer tusentals målmedvetna och köpstarka personer till Bomässan för att få tips, inspiration och bra erbjudanden till sina projekt.
- Varje mässhelg möter lokala och nationella utställare både nya och befintliga kunder, som de kan erbjuda sina produkter och tjänster till, säger Gustav Granberg. Det innebär många bra kundsamtal och framförallt många nya prospekts!
Varför ska man ställa ut på Bomässan?
- Upplägget med entréavgift och gratisbiljetter gör att besökarna är målmedvetna och beredda att göra affär direkt eller åtminstone inom snar framtid, säger Dennis Roskvist, VD på Compass Fairs Sweden AB, som anordnar Bomässan.