– Villaägarna hjälper medlemmarna med både stort och smått, från rådgivning till att bistå dem om de råkat ut för lurendrejare, säger Stig Wahlbäck, ordförande för VND. Vi arbetar också för att medlemmarna ska ha justa villkor när det gäller skatter, avgifter mm.
Villa ägarna är också på tårna när det gäller att påverka regelverket. De har också ett nätverk av olika experter som kan ge råd i både juridiska och byggtekniska frågor.
Villaägarna erbjuder även serviceavtal för samfälligheter med samfällighets- och olycksfallsförsäkring samt rådgivning som rör samfälligheter.
Lördag den 29 april kommer representanter från Villaägarna att finnas på plats hos XL-bygg på Kryddstigen 29B i Gävle.
- Vi kommer att informera om Villaägarna men också ge råd och tips till om byggfrågor, sa Stig Wahlbäck.
Information om klockslag senare.
På årsmötet den 21 mars omvaldes Stig Wahlbäck till ordförande Övriga medlemmar i styrelsen Ola Andenius, Thomas Löfvenius, May Hägglund, Daniel Ackerot, Carl-Bertil Rydbäck och Ann-Marie Hallqvist.
Efter årsmötet informerade Torbjörn Edlund om Gestrike Media, som bland annat ger ut Gestrike Magasinet och Företagsbladet.
Som avslutning var det dragning på två lotterier med fina priser. Ingen gick lottlös, alla närvarande fick ett pris att ta med sig hem!