Knut Jonsson blev sedermera chef för Konsums skobutik vid Stortorget, där Indiska håller till idag. Han blev känd som ”Skojonsson” och det finns säkert många gamla Gävlebor som känner till honom. Anna började på Själanderska Flickskolan men flyttade över till Praktiska Realskolan och den hushållstekniska linjen. Efter realexamen 1961 utbildade sig Anna till kartriterska i Uppsala tillsamman med kompisen Siv Pettersson (sedermera Edlund). Efter bland annat jobb på Skogsvårdsstyrelsen blev det Lantmäteriverket, där Anna arbetade tills pensionen för fem år sedan.
1965 gifte sig Anna med Leif Söderström från Horndal. De har tre söner: Daniel, Andreas och Josef. Både Daniel och Josef är kockar medan Andreas jobbar med HR på Tele2.
Festen på restaurang Kvarnen hölls lördagen den 21 november. Middagen hade indisk touch med bland annat Chicken Tandoori. Bland gästerna fanns en hel del kända ansikten. Broder Jan Wikegård är aktiv musiker med både blåsorkester och jazz. Leifs bror Dan Söderström, hockeylegenden från Leksand, var där tillsammans med sin fru. Niklas Wikegård, en annan känd hockeyprofil och brorson till Anna, syntes också bland gästerna tillsammans med sin fru.
På en sådan här fest ska det också vara tal! Men det var inga tråkiga tal utan mycket personliga, bland annat av Annas bor Arne Wikegård, svågern Dan Söderström med flera.
Det blev också mycket sång och musik eftersom Anna Söderström är medlem i Evakören. Evorna ”brast ut” i spontan och uppskattad körsång under kvällens gång. De sjöng också en hyllningsvisa till Anna. Barnbarnet Julia 10 år, dotter till Daniel och Lotta, hade skrivit en egen hyllningstext till melodin ”Idas Sommarvisa” och framförde den själv till kvällens största jubel!
Sen blev det traditionell musikgissning, bröderna Söderströms paradgren på festkvällar. Låtar och frågor från alla årtionden, från 40-talet till nutid, satte lite myror i huvudena på deltagarna. Det började med Ulla Billquist och slutfördes med bland annat Latin Kings.
Kvällen avslutades med dans, ett självklart inslag eftersom Anna och Leif träffades på Folkparken i Gävle i början av 60-talet! En mycket lyckad 70-årsfest som både festföremålet och deltagarna kan minnas med glädje!