Nettbuss Stadsbussarna AB tar genom avtalet ett steg framåt med få ökad försäljningen av reklamplatser på bussarna i Gävle. Valet föll på att använda ett företag med kännedom om den lokala marknaden och har ett gediget kunnande runt produkten.
- Vi är väldigt nöjda att Nettbuss Stadsbussarna AB ser oss som en kunnig partner med att vara med och utveckla synbara reklamplatser för gävleborna, säger Robert Pettersson Hillman, VD 4Sign Gävle. Detta avtal är ett kvitto på att vår satsning med vårt mål att vara ett förstaval för våra kunder när det gäller kvalitativa profilerande produkter och tjänster.

4Sign har ambition att utveckla bussreklam med nya mediala platser och uppseendeväckande reklambudskap. Se gärna på upplagda idébilder hur man kan synas bättre med sina budskap.

För att kunna ge våra kunder snabb och god service med hur man kan effektivt synas på bussarna har en av våra tidigare projektledare kommit tillbaka till företaget.
Benny Andersson kommer att ansvara för projektledning och försäljning av denna profilerande produkt och tjänst.
Avtalstiden startar den 1/1 2015 och löper under 3 år.
Är du intresserad redan nu att boka reklamplatser eller diskutera möjligheter så kontakta Robert Pettersson Hillman på 026-123940.